Zásady ochrany osobních údajů

Jsem Kočky České Budějovice, z. s. se sídlem N. Frýda 1247/4, 370 05 České Budějovice, IČ: 22830952

S jakými Vašimi daty pracujeme:

  1. Abychom se mohli spojit ohledně Vaší poptávky našich služeb a informací, máme na webu umístěný kontaktní telefon a e-mail na který můžete napsat. Údaje, které nám napíšete do e-mailu budeme zpracovávat, abychom Vám mohli na Vaše dotazy a přání odpovědět.

    Pokud se dále domluvíme na další spolupráci, budeme zpracovávat Vaše jméno, kontaktní údaje (e-mail, telefon), Vaše podnikatelské údaje a případně data, která nám předáte, abychom Vám mohli poskytnout své služby.

    Pokud se na spolupráci nedomluvíme, Vaše údaje se u nás neohřejí příliš dlouho – promažeme je do 1 měsíce. Pokud se na spolupráci domluvíme, Vaše data budeme zpracovávat 10 let od ukončení naší spolupráce. Veškerá tato práce s daty je možná díky tzv. nařízení GDPR (jednání o smlouvě a plnění smlouvy).
  2. Nemáme zpracovatele, kteří by se k Vašim datům dostali.
  3. Vaše osobní údaje neprofilujeme, ani nepředávám mimo Evropskou unii.
  4. Pokud byste nás potřebovali kontaktovat ohledně vašich dat a naší páce s nimi, napište nám na e-mail kockycb@seznam.cz nebo nám zavolejte na +420 721 878 458.
  5. Nařízení GDPR (nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES) vám dává spoustu práv. Mezi nimi je právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké osobní údaje zpracováváme, vyžádat si přístup k osobním údajům, nechat je aktualizovat nebo opravit, chtít omezení zpracování, kopii osobních údajů, přenos osobních údajů nebo po nás požadovat výmaz. Pokud si myslíte, že s osobními údaji nenakládáme, jak bychom měli, máte možnost podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se obrátit na soud. Pevně ale věříme, že k ničemu takovému mezi námi nedojde. 🙂
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram